Betaalmethoden

Prijzen en BTW

Alle onze prijzen zijn vermeld in euro’s. Verzending is gratis.

BTW

Alle prijzen zijn inclusief BTW ( 21% ).

Betaalmethoden

Bestellen bij THOMPSON NV staat voor snel, gemakkelijk en vooral veilig betalen en bestellen. 

Online kan je betalen met Bancontact , creditcard (Visa,MasterCard of American Express)

Veilig betalen

Voor alle betalingen via onze website maken gebruiken wij een beveiligde en versleutelde SSL internetverbinding. Het adres in de adresbalk van uw internetbrowser begint dan met https:// en laat een gesloten slotje zien.

Om de veiligheid nog verder te verhogen slaan wij geen creditcard gegevens op. Betalingen worden direct verwerkt en afgehandeld door onze payment provider Mollie.

Credit Cards

U kunt ook betalen met een creditcard van Visa, MasterCard of American Express . Voor creditcard betalingen maken wij gebruik van de veilige services van Mollie. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor creditcard als betaalmethode. U wordt vervolgens doorgeleid naar de beveiligde pagina’s van Mollie, alleen hier vult u uw creditcard gegevens in. Een bevestiging van uw betaling wordt direct naar ons verstuurd waardoor een snelle verwerking van uw bestelling verzekerd is. Betalingen met een creditcard zijn om veiligheidsredenen beperkt tot 5000€ ! Indien het bedrag hoger is kan u altijd contact met ons opnemen via de contactpagina en helpen wij U graag verder.

bancontact