CARBONREPAIR

Carbon kaders en wielen zijn niet nieuw meer. Het gewicht ten opzichte van de stijfheid is nooit gezien en de mogelijkheden lijken eindeloos. Maar ze houden geen kogels tegen. Zoals elk materiaal heeft ook carbon zijn limieten. Gelukkig kunnen ze gerepareerd worden en daarvoor kan U bij ons terecht.

Carbon Repair

In onze composiet werkplaats herstellen wij hoogwaardig composiet materialen. De herstellingen worden uitgevoerd door onze specialisten die werken met de hoogst mogelijke standaard.

Onze features

  • Kwalitatief en innoverend, steeds up-to-date met de nieuwste technologieën
  • Onze herstelmethodes zijn goedgekeurd door de vliegtuigindustrie.
  • Unieke herstelmethodes getest in universitaire labo’s
  • Onzichtbare herstelling met levenslange garantie (tenzij anders vermeld)
  • Plaatselijk lakwerk inbegrepen in de prijs
  • Volledig herlakken mogelijk aan meerprijs

Gepersonaliseerd lakwerk

Een nieuw design, fraaie striping of een kopie van een Pro-Tour fiets, of gewoon uw eigen design voor uw fiets of helm ? Wij doen het allemaal !

Onze hoofdactiviteit bestaat voornamelijk in het lakken van fietsframes. Met onze jarenlange ervaring in de branche ier zelden nog een vraag waar wij niet kunnen aan tegemoet komen. Alle werkzaamheden gebeuren in onze ateliers met oog voor detail en een continu streven naar een perfect eindresultaat. U kan bij ons terecht voor het lakken van nieuwe frames of het herlakken van oude frames in carbon, alu of staal. ALLE MERKEN.

ALLE INFO BIJ ONZE DEALERS