Maak uw keuze

You've just added this product to the cart:

De fiets van uw dromen gevonden ?

Bestel direct online of rechtstreeks bij de dealer in België.

U kan hier ons mooi aanbod van fietsen online bestellen. Eènmaal besteld wordt de fiets daarna zorgvuldig bij een dealer van uw keuze afgeleverd. Bij het afrekenen van de fiets zal U de dealer van uw keuze kunnen aanduiden. Na afspraak met deze dealer kan U de fiets dan ophalen bij de dealer of laten leveren door de dealer. Uiteraard worden alle richtlijnen op gebied van social distancing en hygiëne hierbij gevolgd. Wij zorgen er ook voor dat de dealer die U aangeduid heeft een compensatie krijgt voor de online-verkoop van deze fiets. Zo steunen wij samen onze Thompson-dealers in deze moeilijke tijden en draagt U tegelijkertijd bij aan de plaatselijke economie!

U kan uw droomfiets ook rechtstreeks bestellen bij èèn van onze dealers. Neem hiervoor eventueel telefonisch of via e-mail contact op met de dealer van uw keuze.

Gratis levering via dealer van uw keuze in België.

Wanneer je je fiets bestelt op onze website kun je in het bestelproces kiezen voor de “dealer van uw keuze”. Je kiest tijdens het bestellen een Thompson winkel bij jou in de buurt. Wij leveren de fiets gratis bij deze dealer en zij maken je fiets volledig rijklaar. Na afspraak met deze dealer kan U de fiets dan ophalen bij de dealer of hem eventueel laten leveren door de dealer.